Service

Installatiebedrijf John van Neer bv beschikt over een eigen afdeling Service & Onderhoud. Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige diensten aan tegen concurrerende prijzen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze onderhoudsabonnementen. Onze service monteurs beschikken over een compleet ingerichte service auto. Aan boord zijn de service koffers voor de verschillende merken ketels, zodat de meeste service onderdelen binnen handbereik zijn. Mochten wij onverhoopt niet over het onderdeel beschikken dan wel binnen 24 uur. En in het ergste geval mocht uw ketel u helemaal in de steek laten, dan zouden wij in een vorstperiode binnen 4 uur kunnen starten met een nieuwe te hangen. Ook na werktijd zijn wij via het antwoordapparaat optimaal bereikbaar, omdat na een ingesproken storingsmelding de klant zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld door de dienst doende servicemonteur.

Onderhoudsabonnement

Onderhoud is altijd beter voor het gastoestel. Installatiebedrijf John van Neer bv verzorgt het onderhoud van (combi)ketels, geisers, gaskachels, luchtbehandelingskasten, zonnecollectoren, wtw units en airco's.
Het afsluiten van een onderhoudscontract is een 'must'. Alle leveranciers van gas- toestellen adviseren éénmaal per jaar het onderhoud (inspektie) te laten uitvoeren.
Dit is beter voor het behoud van het toestel en kan op den duur kans op beschadiging voorkomen.

Storingen

Voor storings -en/of klachtmelding zijn wij het gehele jaar 24 uur per dag bereikbaar op het nummer (0475) 48 33 91. Indien het antwoordapparaat aanstaat, gelieve u een bericht in te spreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld. Storingen en of klachten worden op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur verholpen. Dringende storingen afhankelijk van de weerssituatie tot 22.00.
Wij streven er altijd naar om een storing zo snel mogelijk binnen 24 uur te verhelpen, echter voor levering van onderdelen zijn wij soms afhankelijk van derden.
Incidenteel kan het voorkomen dat wij de fabrikant van het toestel zullen verzoeken om de storing te verhelpen.